Milostraat 38 - 2400 Mol


  Contact : 014 347777

Mijn voorschriften

Online je voorschriften raadplegen kan via onderstaande applicatie: mijnvoorschriften.be

U kan de app installeren op uw smartphone om via een beveiligde toegang (via itsme) uw voorschriften te downloaden, bekijken en bewaren. U vindt er ook de bijsluiter van uw voorgeschreven geneesmiddelen.

Het volstaat om bij de apotheek het voorschrift in de app te tonen, zo kan de apotheker de barcode scannen en eenvoudig en snel het geneesmiddel afleveren.

Het gaat om een nieuwe manier om uw geneesmiddelen papierloos af te halen, maar het blijft ook mogelijk om dat te doen met de eID, of op papier via een bewijs van voorschrift met barcode (als u dat expliciet vraagt aan uw zorgverlener)

In de app kan u voorschriften beheren van: uzelf en mensen voor wie u een zorgmandaat heeft.